Minden háztartásban elfér

Komi mini mandolin

Miért ajánljuk a De Buyer új fejlesztésű mandolinját?

Elsősorban azért, mert gyorsan és egyszerűen használható. Késsel helyettesíthető ugyan a mandolin, de annyi biztos, hogy egy haladó - nem profi - háziasszony vagy úr nem vág mértani pontossággal 1 miliméteres szeleteket, ráadásul nem pillanatok alatt.
Ez az a konyhai eszköz, amit nem rest az ember elővenni azért, mert túl nagy és körülményes kipakolni, vagy azért mert túl sok alkatrészből áll és macerás az összeszerelése. 

De Buyer Komi Mandolin
Praktikus, mert egy fiókban elfér az evőeszközök mellett, 2 julienne pengéje a mandolin hátuljában tárolható, használat után mosogatógépben tiszítható és ellátja az alapfunkciókat, amiket egy szeletelőtől elvárhatunk: zöldségek és gyümölcsök szeletelését (1 és 5 miliméter között állítható vastagságúra) és julienne vágását 2 vagy 4 miliméter széleséggű pengékkel. Talpa szilikon bevonatú, ami biztosítja a csúszásmentes és biztonságos használatot.
Csak a képzelet és az alapanyag mennyisége szabhat határt annak, hogy mire használható. Hidegtálak, saláták, savanyúságok, levesek, zöldség köretek elkészítésére, csak, hogy néhány ötletet adjunk.

A Komi mandolint megrendelheti ide kattintva.

Videók


Share