A közel 190 éves múltra visszatekintő francia De Buyer vállalat mára több, mint kétezer konyhai főző és sütő kiegészítőt gyárt. A tradicionális módszert a technológia fejlődéssel ötvözve biztosítják minden egyes edény, serpenyő vagy konyhai kiegészítő kiváló minőségét, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználásról.

Bemutatkozik a De Buyer

Mineral B sorozat erős és tartós vasserpenyő méhviasz bevonattal. Ez a környezetbarát ásványi anyag serpenyő PTFE és PFOA mentes, vagyis magas hőfokon sem szabadulnak fel káros anyagok, míg az ételek megtartják a vitaminokat és tápértékeket.

Használati tanácsok: Első használat előtt forró vízzel öblítse le és törölje szárazra. Első használat előtt égesse ki! Tegyen vékony réteg olajat a serpenyőbe és hevítse, amíg füstölni kezd. Az olajat öntse ki és papírtörlővel törölje szárazra a serpenyőt. További használat során a serpenyő elnyeri természetes tapadásmentes felületét, ezt sötétedés jelzi. Üresen soha ne hevítse túl.

Használat után öblítse le, törölje szárazra. Alkalmanként ápolja az edényt sóval. Hevítsen sót a serpenyőben kb másfél percig, majd száraz törlőkendővel törölje tisztára a felületet és vékonyan olajozza be.

Ne használjon mosószert és ne tegye mosogatógépbe!
Soha ne áztassa a serpenyőt, ha valamilyen ételmaradék marad a serpenyőben szivaccsal dörzsölje le.

Savas ételek (paradicsom, citrom, fehérbor) roncsolhatják a kiégetett felületet, amit fehér foltok megjelenése kísér. Ebben az esetben a serpenyőt újra égesse ki.


Share