Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket a Fürgefutár partnerükkel szállíttatjuk ki . A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk.

A házhozszállítás díja:

20 000 Ft alatti értékű megrendelés esetén                                              1 500 Ft

20 000 Ft feletti értékű megrendelés esetén                                             ingyenes 

Az utánvétes fizetési mód díja 20 000 Ft alatti vásárlás esetén 300 Ft.

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk. Adott munkanapokon 14 óráig leadott rendelését, amennyiben a termék készleten van,  legkésőbb a rendelést követő 2. munkanapon kerül kiszállításra. Munkanapokon 14 óra után leadott rendeléseket a következő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak és legkésőbb az azt követő 2. munkanapon kerül kiszállításra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy átutalásos fizetés esetén az utalás beérkezése után indítjuk csomagot.  Abban az esetben, ha a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Mester-konyha.hu  felveszi Önnel a kapcsolatot e-mail vagy telefonon útján a további egyeztetés érdekében. 

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy napközbeni elérhetőséget adjon meg kiszállítási címként. Amennyiben a futárszolgálat az áru átadását nem tudja teljesíteni úgy a csomagról értesítést hagy, és egy új, egyeztetett időpontban újból megkísérli a kézbesítést. Azonban, ha az árut másodszor sem sikerül kiszállítani, az árut visszaszállítja a Mester-konyha.hu-hoz. Fontos, hogy a kiszállításkor a csomagot tételesen ellenőrizze és ha mindent rendben talál az átvételi elismervényt írja alá. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem tudunk elfogadni.

A kézbesítés reggelén (kivéve hétvégén és munkaszüneti napokon) kapni fog egy SMS értesítést, melyben benne lesz a csomagszám. Amennyiben az SMS-ben jelzett napon nem tudja átvenni a csomagot, kérjük kövesse az SMS utasításait, vagy hívja a futárszolgálat ügyfélszolgálatát.