Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket a Gyüjtőszállítás.hu Futárszolgálat Kft partnerükkel szállíttatjuk ki . A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk.

A házhozszállítás díja:

20 000 Ft alatti értékű megrendelés esetén                                              1 100 Ft

20 000 Ft feletti értékű megrendelés esetén                                             ingyenes 

Bármely fizetési opciót választja, akár banki átutalás, OTP SimplePay bankkártyás fizetés vagy átvételkor történő készpénzes fizetés (utánvét), a szállítás díja egységesen 1100 Ft. A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk.
 Adott munkanapokon 14 óráig leadott rendelését, amennyiben a termék készleten van,  legkésőbb a rendelést követő 2. munkanapon kerül kiszállításra. Munkanapokon 14 óra után leadott rendeléseket a következő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak és legkésőbb az azt követő 2. munkanapon kerül kiszállításra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy átutalásos fizetés esetén az utalás beérkezése után indítjuk csomagot.  Abban az esetben, ha a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Mester-konyha.hu  felveszi Önnel a kapcsolatot e-mail vagy telefonon útján a további egyeztetés érdekében. 

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy napközbeni elérhetőséget adjon meg kiszállítási címként! Amennyiben a futárszolgálat az áru átadását nem tudja teljesíteni úgy a csomagról értesítést hagy, és egy új, egyeztetett időpontban újból megkísérli a kézbesítést. Azonban, ha az árut másodszor sem sikerül kiszállítani, az árut visszaszállítja a Mester-konyha.hu-hoz. Fontos, hogy a kiszállításkor a csomagot tételesen ellenőrizze és ha mindent rendben talál az átvételi elismervényt írja alá. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem tudunk elfogadni.

Amennyiben csomagját már átadtuk a futárszolgálatnak, csomagszám megadása után nyomon követheti a http://gyujtoszallitas.hu/tracking/ oldalon.

A kézbesítés reggelén (kivéve hétvégén és munkaszüneti napokon) kapni fog egy SMS értesítést, melyben benne lesz a csomagszám. Amennyiben az SMS-ben jelzett napon nem tudja átvenni a csomagot, kérjük kövesse az SMS utasításait, vagy hívja a futárszolgálat ügyfélszolgálatát.

Házhoz szállítás esetén:

A Gyüjtőszállítás.hu ügyfélszolgálat munkanapokon 9.00-17.00 között érhető el.


Telefon: 06-1/9988-056

E-mail: info@gyujtoszallitas.hu


Mire hivatkozzon, amikor a Gyüjtőszállítás.hu ügyfélszolgálatával beszél?

  1. Csomagszám

Amennyiben ez nem lenne elég:

  1. Feladó: Sasvári Tamás István EV
  2. Név (megrendelő neve)