GYIK

Amennyiben a megrendelés adott munkanapon 14 óráig érkezik be a MESTER-KONYHA.HU-hoz, a csomagot legkésőbb 2. munkanapon szállítjuk ki. A 14 óra után beérkezett megrendeléseket legkésőbb a megrendelés napját követő 2. munkanapon kézbesítjük.

A csomagok házhozszállítását a Fürgefutár Futárszolgálat végzi. A kiszállítás napján sms-ben és előző nap e-mailben is értesítik a megrendelőt a kézbesítés időpontjáról. Amennyiben valamilyen okból ezen módosítani szeretne, keresse a Fürgefutár ügyfélszolgálatát munkanapokon 9 és 17 óra között az sms-ben vagy e-mailben megadott elérhetőségek valamelyikén.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a MESTER-KONYHA.HU-n megvásárolható termékek készletről elérhetőek legyenek, azonban előfordulhat, hogy adott termékből kifogyunk vagy előre nem látható okokból a gyártóktól érkező  megrendelések késnek. Amennyiben a kiválasztott termék nem elérhető, átlagosan maximum 10 munkanap alatt beérkezik a raktárba (ez alól kivételt képeznek a Revol porcelángyár termékei, ahol ez akár 6 hét is lehet) ahonnan a belföldi szállítási feltételek szerint 1-2 munkanap alatt kézbesítjük. A MESTER-KONYHA.HU csapata minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot. 

Online vásárlás esetén Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express bankkártyával az OTP Simple Pay rendszerén keresztül tud vásárolni. Lehetőség van banki átutalásra is, ebben az esetben az átutalt összeg beérkezésének napját tekintjük a megrendelés napjának és a kiszállítás időpontja is eszerint alakul, továbbá utánvétes készpénzes fizetésre is lehetőség van, aminek díja 20 000 Ft alatti vásárlás esetén 300 Ft.

Igen, van lehetőség utánvétes fizetésre, az átvételkor készpénzben valamint bankkártyával is tud fizetni a futárnál. Az utánvétes fizetési mód esetén, 20 000 Ft alatti vásárláskor 300 Ft díjat számolunk fel.

Ha a megrendelt termék valamilyen oknál fogva nem tetszik, nem olyan, amilyenre számított vagy csak egyszerűen meggondolta magát, küldje vissza nekünk. A visszaküldés díja a vásárlót terheli. Az elállási jogról bővebben a 14 napos elállás menüpont alatt olvashat.

A házhozszállítás díja:

20 000 Ft alatti értékű megrendelés esetén                                              1 500 Ft ( utánvétes fizetési mód esetén + 300 Ft díjat számolunk fel)
20 000 Ft feletti értékű megrendelés esetén                                             ingyenes