Déglon konyhai mérleg

23 620 Ft‎

0 vásárlói értékelés
MAGASSÁG:
1,5cm
HOSSZÚSÁG:
22cm
SZÉLESSÉG:
19cm
GYÁRTÓ:
Deglon
KATEGÓRIA:
Mérlegek
CIKKSZÁM:
9950000-V

Jelenleg van raktáron

2 nap a szállítás

Megosztás

5kg-ig gram pontossággal mér..

A Déglon konyhai eszközök történelme 100 éves múltra tekint vissza. A Franciaországban élt Jean Déglon evőeszközök gyártásával kezdte vállalkozását, ami már számos professzionális és háztartásban használatos konyhai eszközök világszerte ismert gyártójává nőtte ki magát.

A Deglon csapata a profi és hobbi szakácsok mindennapi munkája megkönnyítése érdekében 3 alapelvet tűzott ki: használhatóság, innováció és életre szóló garancia.

A gyártási technológiát ezen irányelvekre alapozva a Déglon széles termékskálát kínál konyhai eszközökből, mint például kések, szervírozó és dekoráló eszközök, cukrászati segédeszközök, élezők, olló, stb. A Déglon eszközök gyártásának menete: a legjobb minőségű alapanyagok kiválasztása után az anyagot hőkezelik majd lézerrel vágják. Kések esetében következik az élezés, amig a penge eléri legoptimálisabb vágási erejét. Az acélt ezután polírozzák, ami megvédi az anyagot a korródálódástól. Végül rákerül az ergonómikus és stabil nyél, ami mosogatógépben mosható és sterilizálható.

Írja meg véleményét

* Szükséges mezők

Déglon konyhai mérleg

Déglon konyhai mérleg

5kg-ig gram pontossággal mér..

Jelenleg még nincs videó feltöltve.