Steak serpenyő De Buyer Mineral B Element

15 500 Ft‎

0 vásárlói értékelés
ANYAG:
Acél
ANYAGVASTAGSÁG:
2,5mm
ÁTMÉRŐ:
24cm
MAGASSÁG:
2,5cm
SÚLY:
1.27 kg
GYÁRTÓ:
De Buyer
KATEGÓRIA:
Serpenyők
CIKKSZÁM:
5616.24

2 nap a szállítás

Megosztás

A De Buyer Mineral B Element környezetbarát steak serpenyője rendkívül jó hőátadással rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas steak készítésre, amit hirtelen és magas hőfokon kérgesítünk és sütünk. Szélesedő pereme biztosítja, hogy a húst gyorsan és kényelmesen meg tudjuk fordítani, barázdált felülete a hús lepapadását gátolja meg. Anyaga természetes méhviasz bevonatú acél, ami tapadásmentességét a használat során nyeri el, aminek következtében a felület sötétedik. Minden hőforráson használható, beleértve az indukciós főzőlapot is, nyele szegecsekkel rögzített vas. Sütőbe maximum 200 fokon és legfeljebb 10 percig rakható.

  • Gáz főzőlapon
  • Indukciós főzőlapon
  • Mosogatógépbe nem rakható
  • Elektromos főzőlapon
  • Kerámia főzőlapon
  • Sütőbe rakható

A közel 190 éves múltra visszatekintő francia De Buyer vállalat mára több, mint kétezer konyhai főző és sütő kiegészítőt gyárt. A tradicionális módszert a technológia fejlődéssel ötvözve biztosítják minden egyes edény, serpenyő vagy konyhai kiegészítő kiváló minőségét, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználásról.

Mineral B sorozat erős és tartós vasserpenyő méhviasz bevonattal. Ez a környezetbarát ásványi anyag serpenyő PTFE és PFOA mentes, vagyis magas hőfokon sem szabadulnak fel káros anyagok, míg az ételek megtartják a vitaminokat és tápértékeket.

Használati utasítás vasserpenyőkhöz

Force Blue, Carbone Plus és Mineral B Element sorozatokhoz

Az első használat előtt: a serpenyőt forró vízzel öblítse le. A Mineral B Element sorozat serpenyőit gyári méhviasz bevonattal kapja kézhez, amit szivaccsal távolítson el, amíg vékony réget viasz marad rajta. Ezt követően törölje szárazra a serpenyőt.

Első használat előtti kiégetés: öntsön olajat a serpenyőbe, úgy, hogy a felületet 1 mm vastagon ellepje, majd füstölésig hevítse az olajat. Az olajat öntse ki és papírtörlővel törölje szárazra a serpenyőt. A serpenyő a használat során nyeri el tapadásmentességét, amit a felület elsötétedése jelez.

Használat: hevítsen kis mennyiségű zsiradékot a serpenyőben és miután elérte a megfelelő hőmérsékletet, magas hőfokon kérgesítse az étel mindkét oldalát 45 másodpercig majd a hőfokot csökkentve készítse készre az ételt. Miután elkészült az étel, ne hagyja a serpenyőben.

Használat utáni tisztítás: forró víz alatt öblítse el, ha szükséges használjon szivacsot, mosogatószer nélkül. Időnként ápolja serpenyőjét! Hevítsen benne konyhai sót, majd papírtörlővel törölje át. A só segít eltávolítani a serpenyőre tapadt ételmaradékokat. Ezután törölje át olajos papírtörlővel és száraz helyen tárolja.

Műszaki jellemzők:

A Force Blue család tagjai nem szinezett vagy bevonatos acélból készülnek, egyszerűen az acél különleges hőkezelési eljárással készül, amitől a serpenyő kékes színt kap, ami védi az oxidációtól.

Minden vasserpenyő nyele extra erős acéllap, amit magas teherbírású szegecsekkel rögzítenek a serpenyőhöz.

Az acél kiváló hővezető anyag, ezzel biztosítja a gyors és egyenletes sütést. Indukciós tűzhelyen ajánlott közepes hőerősséget használni.

Figyelmeztetés:

Soha ne tegye mosogatógépbe a vasserpenyőjét. Ha rozsdafoltok jelennek meg a serpenyőn, dörzsölje le, majd újra égesse ki. Savas ételek, mint például paradicsom, fehér bor, citrom kikezdhetik a serpenyő felületét, ebben az esetben újabb kiégetéssel kezelheti a serpenyőt.

Az edényt ne áztassa, és soha nem hevítse üresen.

Írja meg véleményét

* Szükséges mezők

Steak serpenyő De Buyer Mineral B Element

Steak serpenyő De Buyer Mineral B Element

A De Buyer Mineral B Element környezetbarát steak serpenyője rendkívül jó hőátadással rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas steak készítésre, amit hirtelen és magas hőfokon kérgesítünk és sütünk. Szélesedő pereme biztosítja, hogy a húst gyorsan és kényelmesen meg tudjuk fordítani, barázdált felülete a hús lepapadását gátolja meg. Anyaga természetes méhviasz bevonatú acél, ami tapadásmentességét a használat során nyeri el, aminek következtében a felület sötétedik. Minden hőforráson használható, beleértve az indukciós főzőlapot is, nyele szegecsekkel rögzített vas. Sütőbe maximum 200 fokon és legfeljebb 10 percig rakható.

Jelenleg még nincs videó feltöltve.

Hasonló termékek ugyanezen kategóriában